Yoga, Meditaie & Wellness studio

Willem Warnaarlaan 21
2171 HA Sassenheim
06 23679021
annekarine@planet.nl

Wie is Anne-Karine

Ik ben yogadocente voor kinderen, jongeren en volwassenen, masseur, healer en counselor. Zo'n 25 jaar ben ik docente geweest op de basisschool, de middelbare- en mbo-scholen, alwaar ik Economie gaf. Veel heb ik mogen leren aan, en van de leerlingen. Nog steeds mag ik dit ervaren, zowel bij mijn vier kinderen als bij de yoga leerlingen.

Tijdens mijn eerste zwangerschap (1993) ben ik begonnen met yoga. In 2008 ben ik begonnen met de docenten opleiding bij Pieter Scheffe in Lisse welke me veel verdieping van het leven gaf. In 2009 ben ik door gegaan met de opleiding voor Kinder-yoga bij Dolfijnwellness in Amsterdam. In mei 2009 heb ik beide opleidingen met heel veel plezier afgerond en besloot ik yoga docente te worden, wat voor mij tot op vandaag een favoriete bezigheid is. In 2010 heb ik mij gecertificeerd als Deugden begeleidster. De Deugden pas ik toe in de yoga lessen en in mijn privé leven.

Na Reiki (2006), Quantum-Touch (2006-2008), Cranio Sacraal (2009) richt ik mij nu totaal op de Reconnection en Reconnective Healing. Ik pas tijdens mijn healing sessies wel alle technieken toe. Net waar iemand behoefte aan heeft.

In juli 2012 heb ik mijn Deugden-docenten opleiding afgerond bij Dolfijnwellness in Amsterdam.Van jan 2013-dec 2015 heb ik de docenten opleiding Meditatie gedaan bij Pieter, Deva-deva, te Lisse.

Dan een andere passie van mij: dieren. Regelmatig doe ik sessies met mensen en paarden. Echt geweldig! Tevens zet ik mijn twee honden en katten in.

Sinds januari 2012 geef ik les in een prachtige ecologische ruimte, ontworpen door organisch architect Tim van Caubergh. Deze ruimte/studio bevindt zich achter in de tuin en is gebouwd met ecologische materialen zoals leemstuc wanden en Bamboeparket. De vijf dakramen geven uitzicht op een Hollandse en Amerikaanse eik. Bij mooi weer en goede temperaturen zijn de schuifpuien open en waan je je buiten. Met de kinderen en jongeren doe ik vaak Yoga buiten, zoals Hangmat Yoga.
Kortom: een waar paradijs in de tuin.