Yoga, Meditaie & Wellness studio

Willem Warnaarlaan 21
2171 HA Sassenheim
06 23679021
annekarine@planet.nl

Individuele Begeleiding

Tijdens een individuele sessie is er tijd en ruimte om in te gaan op je persoonlijke behoeften(bv Je komt ergens niet uit, je verlangt naar een volgende stap in je ontwikkeling, je wilt verheldering)

Hooggevoelige kinderen

Al eeuwenlang bestaan er hoog gevoelige mensen.De laatste decennia worden er steeds meer geboren. We noemen deze kinderen Hooggevoelig of High Sensitive,Nieuwetijdskinderen, Indigo kids. Ze zijn geboren om een boodschap te brengen,om iets nieuws te laten zien.Deze kinderen hebben het heel vaak lastig. Ze zien,horen,voelen veel meer dan wij denken. Ik mag deze kinderen helpen. Ik luister en begeleid.

Adhd, add, dyslexie, autisme

Alle dagen druk of dromerig? Draai je alles om? Zit je in een ijzeren kooi? Helemaal niet nodig. Laat je talenten naar buiten komen. Je hebt deze sticker gekregen ,zodat ze erop school,thuis of op werk mee om kunnen gaan. Of omdat jij het prettig vindt te weten wat je “mankeert”. Je mankeert niets, je bent een van de zovelen, die weten waar het om gaat op deze aardbol. Ik mag je begeleiden om bij jezelf te blijven of te komen.