Yoga, Meditaie & Wellness studio

Willem Warnaarlaan 21
2171 HA Sassenheim
06 23679021
annekarine@planet.nl

Alles wat je aandacht geeft groeit

Yoga maakt kinderen bewust van hun lichaam, adem en gevoel. Op een speelse manier leren ze hun lichaam en geest in balans te krijgen en/of te houden.

Met deze opleiding kun je zelf les gaan geven aan kinderen, het toepassen in je werk, het gebruiken in de fysiotherapie, het onderwijs, je werk, je gezin en voor jezelf. Je leert yogalessen maken en die te geven, creativiteit in te zetten zoals mandala's maken, speelse ademoefeningen,helende verhalen , visualisaties, kortom een KADO voor allen. Dus ook als je geen les wilt gaan geven.


Data:

15 & 29 september; 13 & 27 oktober; 10 & 24 november; 1, 8 & 9 december 2019.

Info en aanmelding:

www.annekarine.nl of 0623679021

Locatie:

Willem Warnaarlaan 21, Sassenheim

Kosten: €850,-

Benieuwd wat de opleiding precies inhoud? Op 19 mei geef ik een voorlichting van 13.30 tot 14.30. Wees welkom!


Ervaringen

De opleiding Yoga voor jongeren heeft mij veel goed gedaan. Het is niet alleen een kans om kinderen yoga te kunnen leren, het is ook een gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Dit is bij mij gebeurd, en ik moet zeggen dat dit het beste in mij heeft losgemaakt. De lessen zijn zodanig opgebouwd dat je de diepere lagen van het 'kind denken' in gaat, met behulp van de chakra's.

Yoga, creativitiet en met liefde nadenken over wereldse zaken. Deze lessen waren een inspiratiebron, een heling en een groeispurt in mijn ontwikkeling. Ik neem deze cursus mee in een verdere groei naar heelheid. Anne Karine, je bent mijn goeroe en mijn krachtpatser! Fantastische beleving.

Barbara


De opleiding is zonder twijfel 1 van de beste keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Dat klinkt misschien overdreven maar ik meen het echt! Het is een meer dan waardevolle investering in mezelf geweest en ik weet zeker dat ik er in de toekomst nog veel profijt van zal hebben.

In de opleiding hebben we alles geleerd over de -7- chakra's, welke eigenschappen/deugden er worden ontwikkeld tijdens de verschillende levensfases, van zowel kind als volwassenen. Ik vond het ontzettend interessant om me hierin te verdiepen, niet alleen bij mezelf maar ook bij andere. Het is een stuk zelfreflectie waar ik normaliter minder bij stil stond maar waar ik zeker mee aan de slag kan omdat ik mezelf nu beter ken. Ik ken mijn verbeterpunten maar ook zeker mijn persoonlijke krachten.

Daarnaast vond ik het ontzettend leuk om weer "kind" te mogen zijn, heerlijk dat ongeremde gevoel van openheid en creativiteit!

Ik heb tijdens deze opleiding genoten van de wijze lessen en de gezelligheid en ik kan niet anders zeggen dan dat deze opleiding een oprechte aanrader is. Anne-Karine is een geweldige docent die deze opleiding met veel passie en liefde geeft! Ik kijk nu al uit naar de terug-kom-dagen!!

Antoinette


De opleiding heeft mij de kans gegeven om alle fases van het kind zijn en de chakra’s die daarbij horen door te lopen. Dit heeft mij ontzettend veel ruimte en inzichten gegeven! Niet alleen voor mezelf, maar ook mijn omgeving. Ik merk dat ik met een heel andere blik naar situaties en mensen kijk.

Of je nu jongeren yoga docent wilt worden of meer inzicht en ruimte wilt hebben, deze opleiding is te gek! Ik raad het iedereen aan omdat het voor jezelf, maar zeker ook voor de kinderen, jongeren en zelfs voor de volwassenen om je heen een verrijking is.

Lisanne