Yoga, Meditaie & Wellness studio

Willem Warnaarlaan 21
2171 HA Sassenheim
06 23679021
annekarine@planet.nl

The Reconnection - van Eric Pearl

“Als je geluk hebt zal jou genezing komen in de vorm waarvan je hebt gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jou genezing in een vorm komen, waarvan je niet had durven dromen. Heel anderen….heel jezelf”, aldus Eric Pearl.

Reconnection bestaat uit twee vormen: Reconnective Healing en The Reconnection
Reconnective Healing

Een levensveranderende ervaring, die het hele individu kunnen helen, waarbij frequenties worden gebruikt. Het brengt balans/heelheid op fysiek, mentaal, psychisch en spiritueel niveau. Het verbindt je met Licht, Energie en Informatie. In essentie ontstaat ware heling, doordat er een blokkade/storing wordt verwijderd, die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het universum en onze goddelijke verbinding met die essentie. Het is een alomvattende, brede bandwijdte van Licht, Energie en Informatie.

Reconnective Healing is geen behandeling of therapie, het is veel meer. De frequenties bieden ons de mogelijkheid meer in balans te komen op een hoger niveau met universum en in een diepere verbinding met onszelf. Deze frequenties werken op quantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel.


Tijdsduur:
1 uur op afspraak

Kosten:
€ 65 volwassenen vanaf 18 jaar
€ 45 jongeren onder de 18 jaar

The Reconnection

De meridiaanlijnen van ons lichaam waren van oorsprong verbonden met het energetische netwerk (Leylijnen) die om de aarde loopt. In de loop der tijden zijn we hiervan deels of geheel van losgeraakt. Deze meridiaanlijnen van het lichaam lopen buiten het lichaam door en sluiten ons aan op een veel groter netwerk. Dit netwerk verbindt ons met het hele universum.

Met The Reconnection wordt je verbinding hersteld met de aarde en de kosmos, het universum. Het verbindt jou oorspronkelijke toestand van zijn. The Reconnection activeert weer je meridiaanlijnen. Het brengt nieuwe axiotonale lijnen aan, die ons herverbinden (= reconnecten) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie.

The Reconnection is maar een keer in je leven nodig.

Voor meer informatie: www.thereconnection.nl


Tijdsduur:
The Reconnection bestaat uit 2 sessies van ongeveer een uur,
waar maximaal 2 dagen tussen mag zitten.

Kosten:
The Reconnection kost € 333, een wereldwijd vastgesteld bedrag,
waar niet van afgeweken kan worden.
Voor kinderen en jongeren bestaat er een alternatieve manier van betalen.